KADINA ŞİDDETE HAYIR

5-KADINA ŞİDDETE HAYIR Son dönemde artan kadına şiddet haberleri toplumda rahatsızlık oluşturmakta ve bu anlamda birçok farkındalık çalışması yapılmaktadır. Bir üniversitenin başlatmış olduğu kadına kalkan ele karşı duvara el izi bırakma hareketine okulumuz 9B sınıfı öğrencileri ve "Mutlu Et, Örnek Ol" proje ekibi katıldılar. Okulumuz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olması da öğrencilerimizi kadına karşı şiddete direnme etkinliklerine karşı daha da duyarlı hale getirmektedir.  Ayakları altında cennet olan kadınlarımızı baş tacı ederek biz de okul olarak kadına karşı şiddete karşı olduğumuzu belirtiriz.

04.01.2021 408

Adres:
ŞEHİT OSMAN ARSLAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÜÇTUTLAR MAH. GÜLKENT 1.CAD. NO 26 MERKEZ / ÇORUM